Inbraak- & brandbeveiliging | Timmermans Elektro Oisterwijk

Timmermans Elektro verzorgt voor u inbraak- en brandbeveiligingssystemen.
Van ontwerp tot en met realisatie voor zowel particulieren als bedrijven staat Timmermans Elektro voor u klaar als het gaat om uw veiligheid.


Een degelijke beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand is tegenwoordig steeds meer een noodzaak. Deels door de toenemende criminaliteit, maar ook omdat inbraak en brand een enorme impact hebben. Preventie is daarom ook van groot belang.

Waarom een inbraakalarm?

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid en rust. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligt. Een inbraakinstallatie in uw bedrijfspand of woning, zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals het openen van ramen en deuren.

Inbraakbeveiliging

Geen enkele bewoner of ondernemer ontloopt het risico op inbraak. Wie zakelijk denkt, twijfelt niet over het nut van beveiliging. Een inbraak in uw bedrijfspand of woning leidt immers tot directe schade en een tijdrovende nasleep van alle bijkomende zaken.

Brand/ontruimingsinstallaties

Timmermans Elektro installeert een brandmeldinstallatie volgens de richtlijnen van de NEN 2535. Deze norm zorgt ervoor dat u gewaarborgd bent van een kwalitatief goede brandmeldinstallatie. Op het moment van brand wordt deze razendsnel door de brandmeldinstallatie gedetecteerd en wordt de gekoppelde ontruimingsinstallatie in werking gezet en zal de meldkamer gewaarschuwd worden.