Zonnepanelen | Timmermans Elektro Oisterwijk

Verdien geld met zonnepanelen op uw dak. Vanaf het moment dat de zonnepanelen op uw dak geplaatst zijn verdient u al geld. U zult per direct minder stroom afnemen waardoor uw energierekening omlaag gaat.


Investeren in zonnepanelen levert zeer hoog rendement

Zonne-energie met behulp van zonnepanelen is een hele goede investering. Een gemiddelde zonnepaneelinstallatie met 20 zonnepanelen levert u zo’n € 74.000,- op (over een periode van 25 jaar inclusief rentederving).

Zonne-energie wordt steeds meer toegepast

Energie opwekken met zonnepanelen is heel normaal geworden. Duitsland en België zijn ons voor gegaan, maar ook in Nederland zie je het steeds meer. De zonnepaneelindustrie is ontstaan in 1954 en al jarenlang een volwassen sector die de laatste jaren met 50% is gegroeid. Door continu onderzoek en ontwikkeling zijn zonnepaneelinstallaties zeer betrouwbaar en bieden zonnepanelen een goed rendement.

Zonnepanelen zijn schoon, duurzaam en zonder nadelige bijeffecten

Een zonnepaneel heeft nauwelijks onderhoud nodig, een zonnepaneel maakt geen geluid, stinkt niet en is makkelijk te plaatsen op ieder dak. Daarnaast heeft deze schone en duurzame energiebron geen nadelen die andere duurzame bronnen wel hebben. Een zonnepaneel is gemaakt van silicium, het op twee na meest voorkomende element op aarde; zand.

Zelf energie opwekken met zonnepanelen is leuk!

Zelf energie opwekken met zonnepanelen geeft een geweldig gevoel. Het magische moment dat u uw elektriciteitsmeter voor het eerst ziet terug draaien is geweldig. De ervaring leert dat u meer bewust wordt van uw energieverbruik en zuiniger met energie omgaat als u uw eigen zonnepanelen op uw dak heeft!

Timmermans Elektro levert betaalbare zonnepanelen aan mensen zoals u die flink willen besparen op hun energierekening. De zonnepanelen worden uiteraard netjes en vakkundig gemonteerd.