Elektrotechniek | Timmermans Elektro Oisterwijk

Timmermans Elektro is gespecialiseerd in het aanleggen of aanpassen van elektrotechnische installaties in bestaande- of nieuwbouwwoningen en in de utiliteitsbouw. Het aanleggen of aanpassen van dergelijke installaties is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw elektrotechnische installatie doeltreffend en veilig is!


Uw wensen

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring van elektrotechnische systemen binnen woningen en (bedrijfs)panden. In overleg met u verzorgen wij een compleet ontwerp. Hierin vertalen wij uw wensen, informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw specifieke situatie.

Uw veiligheid

Dat elektriciteit gevaarlijk kan zijn zal u niet onbekend in de oren klinken. Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de elektrotechnische installatie in uw huis en/of bedrijfspand een gevaar kan opleveren? Dit door de vele apparatuur die er in de loop van de tijd op is aangesloten. Waarschijnlijk niet. Toch zijn er veel ongelukken te voorkomen, laat daarom uw elektrotechnische werkzaamheden professioneel uit voeren.