Eén adres voor uw elektrotechnische vraagstukken in Oisterwijk

Bedrijfsprofiel

Timmermans Elektro is een jong en zeer gemotiveerd bedrijf, gevestigd te Oisterwijk.
Zoekt u een specialist op het gebied van elektrotechniek, brand of inbraak beveiliging? Een professional met krachtige kennis op gebied van telematica, toegangscontrole of datanetwerken?
U hoeft niet verder te zoeken. Timmermans Elektro kan het allemaal. Eén adres voor al uw elektrotechnische vraagstukken. Van advies tot installatie en van onderhoud tot nazorg. Met innovatieve oplossingen, en een ruime ervaring staan wij garant voor kwaliteit en service op maat. Met Timmermans Elektro kiest u voor vakmanschap!

Onze klanten

Als allround installatiebedrijf zijn we van alle markten thuis. Voor bedrijven én particulieren, van utiliteitsbouw tot woningbouw. Voor aannemers en projectontwikkelaars, gemeentes en woningstichtingen, maar natuurlijk ook voor particuliere woningbezitters.

Onze werkwijze

Wij streven naar tevreden klanten en duurzame relaties. Daarom is onze werkwijze open, persoonlijk en betrokken. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, dat is wel zo makkelijk.

Timmermans Elektro Oisterwijk

U kunt bij Timmermans Elektro terecht voor:

Ledverlichting – Zonnepanelen – Elektrotechniek – Inbraak- en brandbeveiligingssystemen – Toegangscontrole – Noodverlichting – Datanetwerken – Industrieel onderhoud- Oplossen van storingen